VNMH logo

Zwam op eik
Zwam op eik
Op zondagochtend 23 oktober organiseren we onze jaarlijkse paddenstoelenexcursie. Dit keer gaan we in Annanina’s Rust op zoek. Gids voor deze excursie is paddenstoelenexpert José Langens.

José is coördinator van de paddenstoelenwerkgroep KNNV Tilburg en ze is de eigenares van de website www.floraeuropa.eu. Met behulp van deze site kun je paddenstoelen, planten en bomen determineren. Zij is ook lid van onze vereniging én een ervaren IVN-natuurgids. Ze betrekt op een enthousiaste manier de hele groep bij al het moois wat we tegenkomen.

Na de excursie kun je zelf weer wat meer paddenstoelen herkennen. Hopelijk zien we ook nog bijzondere soorten. Wij nodigen je van harte uit voor deze boeiende najaarsexcursie. Iedereen is welkom.


Wanneer: zondag 23 oktober, start 10.00 uur tot ± 12.00 uur.
Verzamelen: achter Hakvoortseweg 14. Vanaf Hilvarenbeek: over het viaduct rechtsaf het zandpad in bij het houten bankje. Klik hier voor de route.
Aanmelden is niet nodig.

Deelname is voor leden gratis; een vrijwillige bijdrage van niet-leden is welkom.
Meer info: Frans Tolboom, 06-41602638 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..