VNMH logo

John Vermeer
John Vermeer
Op donderdag 8 december organiseren we een lezing over een heel populair onderwerp: voedselbossen! De lezing wordt verzorgd door John Vermeer.
John is sinds 2015 actief op dit gebied en geldt als een van de aanjagers van de voedselbosbeweging in Brabant. Hij heeft al zo'n zevenhonderd cursisten opgeleid.

Voedselbossen nemen sterk in populariteit toe. Op dit moment is Brabant dé voedselbosprovincie van Nederland. Er zijn meer dan 100 initiatieven en meer dan 150 ha in aanleg. Naast veel en gezond voedsel bieden voedselbossen ook al snel een enorme toename van de biodiversiteit. Na enkele jaren zien we weer meer regenwormen, insecten en zelfs de das of patrijs terugkeren. Voedselbossen combineren landbouw en natuur. Dit is een erg hoopvolle ontwikkeling.

Wij nodigen je van harte uit om naar deze boeiende en actuele lezing te komen. Iedereen is welkom!Datum: donderdag 8 december 20.00 uur.
Locatie: De Flierefluiter, Groot Loo 8, 5081 BL Hilvarenbeek
Aanmelden is niet nodig.
Deelname is voor leden gratis, een vrijwillige bijdrage van niet-leden is welkom.

Meer info: Harrie Loonen, 06-49420557 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.