VNMH logo

Kom op 1 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur naar Nestven/Trimbaan, voorbij Groot Loo 28 zandpad in. Ga naar weilandje in het bos, dat ook gebruikt wordt door Kindervakantiewerk. Op speelse wijze maak je kennis met de inhoud van NatuurOuder.

Je vindt kinderen geweldig en natuur heel leuk, dan hebben wij je nieuwe hobby. Een hobby die je veel genoegdoening geeft en nog niet eens zoveel tijd van je vraagt. Waar hebben we het over? Over NatuurOuder. Kom het ervaren, loop daarna 'stage' en ervaar hoe leuk NatuurOuder zijn is.

Voor een basisschool de natuur in

Een middag of een ochtend met basisschool leerlingen in kleine groepjes naar een bosgebied nabij de school. Niet op de bonnefooi, maar aan de hand van een lesprogramma met telkens drie onderdelen en een spel. Volg je het lesprogramma en geef je aandacht aan de nieuwsgierigheid van de kinderen, dan vliegt de ochtend of de middag voorbij.

NatuurAvontuur voor jeugdleden van 6 tot 12 jaar

Elke laatste woensdag van de maand op pad met onze jeugdleden, aan de hand van het middagprogramma. Vogels kijken en tellen, waterdiertjes zoeken, op bezoek bij een schapenboer, bodemdieren zoeken, vlinders en libellen ontdekken. Heb je veel natuurkennis nodig? Kennis is handig, basiskennis is gewenst.