VNMH logo Natuuravontuur

We gaan ontdekken waar de melk vandaan komt.

We gaan op bezoek bij een melkveebedrijf. Met koeien en kalveren. En een heuse stier. ’t Zou mooi zijn als tijdens ons bezoek een kalfje geboren wordt, maar die kans is klein. Maar de jonge kalfjes die al geboren zijn, die kunnen we zeker bezoeken. We bezoeken ook de koeienstal en de melkruimte. Er loopt vast een poes rond, en er zijn ook vlaamse reuzen (konijnen).

 

Wij zijn op woensdag 28 februari te gast bij melkveebedrijf De Beerse Hoek, familie Gosens, Koningin Julianaweg 3 te Haghorst. Jan en Karin en hun zonen Finn, Jurre en Sep, runnen de boerderij.

De boerderij op Koningin Julianaweg 3 te Haghorst is de laatste boerderij aan de linkerkant. De weg is doodlopend.
Er zal meer reistijd nodig zijn, we starten daarom om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Let OP!! Dit is een bedrijf in werking. Dus eerst kijken en dan doen, voor je eigen veiligheid.
Schoeiseladvies: bij voorkeur laarzen.

  • NatuurAvontuur, van 6 tot 14 jaar, is meestal op de laatste woensdagmiddag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur  maar......
  • Deze keer niet van 14.00 tot 16.00 uur en niet op Locatie VNMH honk, nabij Moleneind 6, Baarschot
  • Aanmelden via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk maandag 26 februari 2024
  • Aanmelden betekent toestemming verlenen voor publiceren foto’s
  • Nieuwe leden voor NatuurAvontuur, bedoeld voor kinderen van 6 tot 14 jaar, kunnen zich aanmelden via dit Aanmeldformulier en via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    De jaarcontributie bedraagt € 10,-