VNMH logo Natuuravontuur

Ontdek de lente!

Koningsvaren
Koningsvaren

Er valt zoveel te ontdekken in de lente. Varens komen op een verrassende wijze uit de grond, plots is er speenkruid met een mooi geel bloemetje en elke boom of struik doet zijn best om te zorgen voor nieuwe bomen of struiken. Hoe dan?

Meestal via knoppen. We gaan ontdekken wat we kunnen zien aan de bomen en struiken. Is er volop prachtige bloesem of moeten we verder speuren. En is er veel verschil tussen loofbomen of naaldbomen.

In het voorjaar wordt er hard gewerkt in de moestuin. Kunnen we ook al aan de slag of is het nog te nat? We moeten zeker aan de slag met de bult compost en de vele wilgentakken, daar moeten we ook iets mee. Ontdek met ons de lente!

  • NatuurAvontuur, van 6 tot 14 jaar, is meestal op de laatste woensdagmiddag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur  bij het VNMH honk, Moleneind 6 te Baarschot
  • Laat even weten of je komt via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk maandag 25 maart 2024. Kom je niet, laat even weten waarom niet.
  • Aanmelden betekent toestemming verlenen voor publiceren foto’s
  • Nieuwe leden voor NatuurAvontuur, bedoeld voor kinderen van 6 tot 14 jaar, kunnen zich aanmelden via dit Aanmeldformulier en via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    De jaarcontributie bedraagt € 10,-