VNMH logo Natuuravontuur

Op vrijdag 5 januari gaan we met kinderen tussen 4 en 14 jaar weer op avontuur. Dit keer gaan we op bezoek bij Koning Winter.

Koning Winter heeft het op 5 januari 2024 niet voor elkaar. Geen witte aarde bedekt door een laag sneeuw, geen water helemaal verhard tot ijs, de aarde niet keihard bevroren en ondoordringbaar, maar wel struiken en bomen die hun knoppen vol toekomstverwachting tonen. Deze Winter is vochtig, nat dus en niet koud.  Koning Winter nodigt iedereen uit om te komen genieten van een natte maar mooie aarde. Kleed je lekker warm en doe je laarzen aan.

Kom ook genieten van Koning Winter! Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur? Je bent welkom om 13.30 uur bij ons honk, op het adres Moleneind 6 in Baarschot. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom. Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.
Aanmelden kan tot en met woensdag 3 januari via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deelname is helemaal gratis.

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden
  • Nog niet eerder aangemeld, dan ook geboortedatum en 06-nummer vermelden
  • Snoep en lekkernijen zijn niet welkom, boterhammen en fruit zijn prima
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur