VNMH logo Natuuravontuur

VNMH Vakantie NatuurAvontuur wijkt deze keer - in de carnavalsvakantie - uit naar een andere locatie: we gaan naar de Bolster, Heibloem te Diessen. We kunnen zowel binnen als buiten avonturieren.

Het is officieel winter, maar sneeuw, hagel en kou is er bijna niet. De lente kondigt zich daarom al vroeg aan. Op weg zien we waarschijnlijk al voorjaar bloeiers. En de vogels zijn al volop aan het zoek naar een mannetje of vrouwtje. Ze vliegen verliefd rond en kwetteren er op los. De hazelaar is al volop verliefd en toont zijn mannelijkheid.

Ga je mee op Vakantie – NatuurAvontuur om de lente te ontdekken?  Je bent welkom om 13.30 uur bij de Bolster, op het adres Heibloem te Diessen.
Vakantie-NatuurAvontuur duurt tot circa 16.00 uur.
Aanmelden kan tot en met woensdag 14 februari via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deelname is helemaal gratis.

  • Indien bijzonderheden (dieet/allergie), dan bij aanmelden vermelden
  • Nog niet eerder aangemeld, dan ook geboortedatum en 06-nummer vermelden
  • Snoep en lekkernijen zijn niet welkom, boterhammen en fruit zijn prima
  • Aanmelden is toestemming verlenen tot publicatie van foto’s
  • Tip: bezoek de VNMH Jeugd pagina www.vnmhilvarenbeek.nl/natuuravontuur en word Jeugdlid, dan mag je elke maand op pad in de natuur